Som partner till Expohouse Sweden AB är vi mycket stolta över förnyat förtroende från Mobiloperatören Tre!
Efter en spännande resa av utvecklings- och konstruktionsarbete samt pilotproduktion, står det nu klart att Shape Design & Production kommer att utveckla och producera inredningen till samtliga butiker i Sverige.
Vi tackar för förtroendet!

PRESSMEDDELANDE
3 Sverige väljer Expohouse Sweden AB för ometablering av butikskedja. Mobiloperatören Tre står inför en ometablering av sina butiker i hela landet och har valt Expohouse Sweden som partner för produktion och etablering. Ett långsiktigt arbete som omfattar ombyggnation, omlokalisering och nyetablering av butiker i hela landet. ”Efter en lång upphandlingsprocess och utvärdering av pilotbutiker har vi fått förnyat förtroende av Tre vilket vi är otroligt glada och stolta över”, säger Fredrik Danielsson, kundansvarig projektledare på Expohouse. ”Projektet sträcker sig över en lång period och vi har verkligen fått rivstarta, den första etableringen är redan igång i Växjö!”, fyller Fredrik i.

För produktion av inredning arbetar Expohouse tillsammans med vår partner Shape Design & Production som har stor erfarenhet av Tre från tidigare produktioner.

Expohouse tackar för förtroendet och ser fram emot ett spännande projekt!