Shape

BY
SHAPE
DESIGN

MÖBLER & INREDNING
DESIGN OCH TILLVERKNING
I SMÅLAND.

BY SHAPE DESIGN

TIDLÖS DESIGN

Låt oss inspirera dig ⬇︎

Med visionen om att våra produkter ska kunna leva länge designar vi omsorgsfullt för att hitta smarta funktioner med minimalistisk design. Alla produkter designas och tillverkas i Småland.

NYHET
Klädhängare mellan
Lydiga Lillasyster

Lydiga Lillasyster är vår lägre variant av den populära takhängda klädhängaren med rena och tidlösa linjer. Klädhängaren har en minimalistisk design som ger ett stilrent uttryck till sin miljö. Kan inom kort beställas i vår webbutik. Tillverkad i Småland.

Galge Greta är vår galge som är noga designad och framtagen för att passa till våra övriga produkter. Produkten levereras i 3-pack.

Herr Stellan är vårt skoställ i minimalistiskt design som ger rummet ett stilrent uttryck. Matcha Herr Stellan med Klädhängare Lydiga Larsson eller Aviga Alva.

Aviga Alva är vår vägghängda klädhängare som sticker ut ur mängden. Med sin aviga vinkel får klädhängaren en liten tvist vilket skapar ett nytt minimalistiskt uttryck.

SERIE SHAPE

Välj färg och form

Bygg din unika möbel med vår smarta inredningsserie. Ett designskyddat koncept som är tåligt, stabilt, flexibelt och snyggt. Du skapar din kombination genom att välja bland olika höjder, bredder, färger och material i vår butik.

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag, helt kostnadsfritt!En flexibel och tålig inredningsserie

Serie SHAPE är en inredningsserie som är designad och framtagen av oss på Shape Produktion. Med lång erfarenhet av inredning för offentliga miljöer startade visionen år 2016 om att skapa en möbel som är flexibel och tålig – utan att ge avkall på design. 2018 producerades och lanserades första möbeln i serien och har sedan dess utvecklats i takt med oss. Resultatet? En småländsk, robust möbel som vågar ta plats, men upplevs som minimalistisk.


Inspirerande samarbete med Emily Lindqwist

Vi har träffat Emily Lindqwist som har skapat sin kombination av Serie SHAPE. Emily ville ha en hylla till hemmets matsal där det skulle få plats växter, skålar, stora fat och dekorationer. De flyttbara hyllplanen gör att möbeln enkelt anpassas efter innehållet. Smart och flexibelt.© All rights reserved. Shape produktion & design.