Shape

Lugn, vi hjälper dig.

Hör gärna av dig till oss med frågor. Vi hjälper till med att ta fram skisser och förslag på kombinationer om så önskas.

01.Vilka färger och material kan jag välja mellan?
Våra stativ & tillbehör är av metall, lackade i vit eller svart strukturlack, vilket ger en myckert fin känsla. Trähyllplan finns i svart, vit samt ekdekor och plåthyllplan i vit eller svart strukturlack. Plåthyllplanen finns även med laserskuren dekor, perfekt som skohylla!
02.Går det att få stativ och övriga tillbehör i någon annan färg?
Vi erbjuder svart och vit som vår standard, men kan självklart leverera i annan önskad kulör. Hör av dig till oss så hjälper vi dig och återkommer med en offert.
03.Kan jag välja andra material på hyllplanen?
Visst kan du göra det! Kontakta oss om du önskar andra material så kikar vi på dina önskemål och återkommer med en offert och leveranstid.
04.Hur skapar jag en kombination?
Genom att kombinera olika höjd på stativ samt olika bredd på hyllplan. Om du önskar andra färger eller dekorer vänligen kontakta oss!
05.Var passar Serie SHAPE?
Serie SHAPE passar både i den offentliga miljön och i hemmet. Den smarta lösningen gör det mycket smidigt att förändra din möbel när behoven, smaken eller önskemålen ändras.
06.Jag är osäker på vilka beslag jag behöver till mina hyllplan?
Välj beslag för trähyllplan till trähyllplan och välj beslag för plåthyllplan till plåthyllplan. 2 st beslag/hyllplan. Dessutom behöver du hyllbärare för att hänga hyllplanet på. Notera: Om hyllplanet placeras överst på stativet så använder du "beslag för topp". Om hyllplanet möter ett annat topphyllplan så behövs beslag för topp - dubbelsidigt. När det inte möter ett annat topphyllplan så behövs beslag för topp - enkelsidigt. När du placerar hyllplanet som ett topphyllplan behöver du inga hyllbärare. (för mer info vänligen se monteringsanvisning) Verkar det krångligt? Slå oss en signal så hjälper vi mer än gärna till!
07.Behöver jag särskilda hyllplan om jag väljer att placera det överst som ett topphyllplan?
Nej, det är exakt samma hyllplan. Det är bara beslagen som skiljer sig åt. Verkar det krångligt? Slå oss en signal så hjälper vi mer än gärna till!
08.Jag har en idé men är osäker på om jag tänkt rätt. Jag kanske har glömt något?
Lugn, vi är här för att hjälpa till! Hör av dig till oss via mail eller telefon så hjälps vi åt. Om du önskar så ritar vi upp din kombination åt dig. Då kan du hur det kommer att se ut innan du ev. lägger en beställning.

Har du fler frågor?

© All rights reserved. Shape produktion & design.