Shape

Retur- och köpvillkor

RETURER
Vi på By Shape Design vill självklart att du ska vara nöjd med din vara.
Hos oss har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen. Detta innebär att du som konsument har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan.
NOTERA!
Vid retur av en produkt tar vi en returavgift på 175 SEK. Vid retur av mer än 1 produkt tar vi en returavgift på ytterligare 75 SEK/produkt.

OBS! Särskilda returvillkor för vår hyllserie Serie Shape, läs nedan.

Gör såhär:
Kontakta oss på info@shapeproduktion.se och skriv varför du önskar returnera.
När returen har blivit godkänd så mailar vi dig en returfraktsedeln och du har då 7 dagar på dig att skicka tillbaka varan.
Observera att du aldrig ska returnera en vara utan att kontakta oss först!
Du får självklart t.ex. plocka upp och titta på varan, men produkten ska skickas tillbaka i originalskick och i originalförpackning.

Produkten ska returneras i originalskick samt i sin originalförpackning. När vi kontrollerat och godkänt den returnerade produkten återkommer vi för att reglera fakturan. Om produkten är skadad när vi tar emot returen debiteras kunden en värdeminskning på 300 SEK. Returrätten gäller enbart för standardprodukter i standardfärg. Vid stora kvantiteter eller kundunika produkter gäller inte returrätten.

Särskilda villkor för hyllserien Serie Shape.
Vid order och retur av vårt hyllkoncept (serie SHAPE) belastas den returnerade varan med en returavgift på 20%. Då detta är en specialprodukt. Kunden står för returfrakten.

ÅTERBETALNING
Återbetalning och kreditering av din retur minus returavdraget och eventuell värdeminskning 300 SEK görs inom senast 30 dgr. från att vi mottagit och godkänt din retur.

PRISER
Samtliga priser som kommuniceras i vår webbutik är inkl. moms.
Priser i produktkategorin Serie Shape/vårt egna byggbara hyllkoncept är exkl. frakt och emballage.
Betalningsvillkor för privatkund är 20 dagar, företag 30 dagar från fakturadatum. Dröjsmålsräntan är 8% per månad.

LEVERANSVILLKOR
Produkter som finns i lager skickas normalt inom 2 dagar. Bekräftat leveransdatum avser datum då godset lämnar Shape Produktions lager. Vi reserverar oss för leveransförseningar. Mindre paket levereras till ombud där du som kund hämtar ut paketet. Vid skrymmande leveranser kontaktar vi er efter lagd order.
Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, extra kostnader från transportbolag, expeditionsavgift och hanteringsavgift för ompackning av produkten etc.

TÄNK PÅ MILJÖN
Alla transporter vi gör påverkar vår miljö. Vi ber er därför tänka genom hur du handlar när du handlar online och varför du returnerar. Tillsammans kan vi minska klimat- och miljöpåverkan genom att minska på returer.
Vi ber dig därför mäta ordentligt och stämma av dina förutsättningar där produkten är tänkt att användas, innan köp!
När du fått hem din vara; prova produkten ordentligt och tänk efter innan du returnerar. Tack för hjälpen!

PERSONUPPGIFTER
Vi hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Genom godkännande av våra köpvillkor samtycker du till att dina uppgifter lagras och används för att fullfölja våra förpliktelser i samband med beställning, samt att dina uppgifter används för nyhetsbrev och erbjudanden. Du som kund kan när som helst kontakta
oss för att ta del av, ändra eller radera dina uppgifter. Dina uppgifter kommer inte lämnas ut till någon tredje part.

REKLAMATIONER OCH ÅTERKÖP
Alla reklamationer, skadade eller felaktiga varor, ska anmälas till oss snarast efter mottagen leverans, särskilt viktigt är det vid misstanke om fraktskada. Ta bilder på skadan som du kan skicka till oss tillsammans med din reklamation innehållande ordernummer och dina kontaktuppgifter. Skicka till info@shapeproduktion.se

FÖRBEHÅLL
Vi reserverar oss för ev. tryckfel och färgavvikelser och förbehåller oss rätten till sortiments-, pris- och konstruktionsförändringar. Kontakta Shape för senaste information.

© All rights reserved. Shape produktion & design.