Shape

Driven, strukturerad och kundorienterad?

Isåfall kanske du skulle passa som Projektkoordinator hos oss på Shape! Med nya spännande avtal och en ambition att växa behöver vi nu förstärkning i vårt team!

Som Projektkoordinator hos oss kommer du bland annat supporta vår projektledare med att planera, koordinera projekt samt kommunicera med kund. Du kommer att behöva arbeta engagerat och proaktivt, vara självständig, strukturerad och noggrann. Du har förmågan att prioritera och är van att arbeta i projekt.

Vi är ett litet team som värnar om ett gott samarbete och delaktighet. Det gör vi bäst genom att vi är nyfikna, kommunikativa och gillar att lära oss nya saker. Periodvis är tempot högt där det ofta händer att förutsättningarna förändras för att hitta den bästa lösningen. Det gäller att se det som en utmaning!

Eftersom vi jobbar med inredning är det positivt om du har ett intresse för material, färg och form. Du har också nytta av att ha ett visst tekniskt kunnande och att vara praktiskt lagd, för att kunna sätta dig in i projektet, uppdragsgivarens situation och behov.

Rollen är ny och till en början kommer du vara behjälplig och täcka upp på vår packnings-/monteringsavdelning några timmar/vecka under perioder då beläggningen är hög. Målsättningen är dock att tjänsten inom kort blir en heltidsroll som projektkoordinator.

Låter detta spännande så tveka inte att höra av dig oss! Eller tipsa någon som du tror skulle passa in och trivas hos oss på Shape!

Välkommen att skicka ditt CV till info@shapeproduktion.se

© All rights reserved. Shape produktion & design.