Shape

1. Förstudie

Nya kampanjdisplayer, ett mässkoncept, ett schysst produktställ eller en butiksinredning? När tanken väl är där ska det gå snabbt. Tillsammans med dig gör vi en behovsanalys där vi tar hänsyn till produkterna, butiksmiljö, konsumentbeteende, målgrupp, belastning, leveranssätt och allt annat som är viktigt. Det här är ingenting som vi slarvar igenom – vi lyssnar noga och ställer en mängd frågor för att få en så bra plattform som möjligt.

2. Design

Med förstudien som plattform drar vi de första pennstrecken. Färg, form och material ska kombineras och bli en exponering eller inredning som skiljer sig från mängden. Målet är alltid detsamma: hitta en lösning som ökar din försäljning.

3. Konstruktion

Designförslaget ska omvandlas till en funktionell och hållbar konstruktion. Eftersom vi vet att specialistkunskaper gör stor skillnad brukar vi alltid låta våra utvalda leverantörer tycka till om både konstruktion och materialval. Vid sidan av funktionalitet och hållbarhet är det också viktigt att produktionsprocessen blir smidig och effektiv – och det där kan leverantören på sina fem fingrar.

4. Produktion

Beroende på design och konstruktion inleds nu en enkel eller avancerad produktion. Vad som än ingår (stansning, bockning, fräsning, laserskärning, svetsning, montering packning…) finns det en väldigt viktig del som vi gärna lyfter fram; Planeringen. Alla inblandade parter har lämnat en utsatt leveranstid och den ska hållas.

5. Leverans

Vi levererar enligt önskemål, till lager eller direkt till butik. Om så önskas kan vi också lagerhålla och distribuera, montera och installera.

© All rights reserved. Shape produktion & design.