Shape

Om Serie SHAPE

Serie SHAPE är en inredningsserie som är designad och framtagen av oss på Shape Produktion. Med lång erfarenhet av inredning för offentliga miljöer startade visionen år 2016 om att skapa en möbel som är flexibel och tålig – utan att ge avkall på design.

Vi ville helt enkelt ta fram en möbel som klarar de överraskningar och krav som offentliga miljöer kan ha samtidigt som den skulle vara stilren. När behoven eller smaken ändras ska möbeln också kunna göra det. Sist men inte minst skulle den vara SMÅLÄNDSK. En självklarhet, eftersom våra fantastiska producenter finns precis runt knuten. Och dem är vi mycket stolta över. Vi ser dem som en del av Shape-familjen. Det innebär att vi kör med öppna kort och raka rör – och att vi får mycket engagemang och idéer tillbaka.

2018 producerades och lanserades första möbeln i serien och har sedan dess utvecklats i takt med oss. Resultatet? En småländsk, robust möbel som vågar ta plats, men upplevs som minimalistisk. Flexibiliteten gör också att möbeln kan ändras precis när du vill. Den designskyddade inredningsserien bygger nämligen på att varje kund skapar sin unika kombination genom ett flertal val av olika höjder, bredder, färger och material. Detta gör det enkelt att bygga på möbeln när behoven ändras. Och tack vare sin smakfulla design, visade det sig att den passar minst lika bra hemma.

Hur ser dina behov ut? Vi på Shape gillar kundspecifika lösningar och utvecklar gladeligen Serie SHAPE efter vad just DU eller din verksamhet behöver. Ring, maila eller boka ett möte med oss, så hjälper vi dig att planera din möbel efter dina önskemål och behov.

© All rights reserved. Shape produktion & design.