Vi hade det stora nöjet att under en dag besöka världens största mässa för hemelektronik, IFA 2013!

Svårt att hitta en bättre plats att insupa inspiration för nya innovativa exponeringslösningar, material och former. Och självklart häftigt att se framtidens produkter och teknik.

Utan att för bli för teknisk så vill vi bara skicka med er ett par förkortningar som garanterat kommer nämnas till leda de närmaste åren, Ultra HD och Ultra HD OLED!

Nästa generations TV-apparater väntar runt hörnet och givetvis fick dessa stor uppmärksamhet, Samsung, LG, Sony, Philips och Panasonic med flera hade alla sin line-up av nya, tokstora och tokdyra skärmar till allmän beskådning. Vad sägs om att parkera en 110” Ultra HD-TV   i vardagsrummet? Eller varför inte en välvd 77” Ultra HD OLED att passa in i ditt runda rum.

”Smart” är ju ett begrepp som blivit standard inom TV de senaste åren och nu kommer nästa steg då vi pratar Smart Living. Kliv upp ur sängen och säg god morgon till din TV som glatt ser till att din robotdammsugare kan påbörja sin arbetsdag. Samtidigt inventerar ditt kylskåp innehållet,  meddelar att mjölken går ut imorgon och lägger till det på din inköpslista, vilken i samma stund skickas till din mobil tillsammans med ett recept över vad som kan tillagas av de varor som finns tillgängliga i kylen. Smart Living

Detta är lite av det vi tog del av under vår vistelse i Berlin. För att sammanfatta det hela;
Vi är övertygade om alla produkter kommer att se fantastiska ut i butik,
exponerade i en display från Shape!

 

IFA_blogg.