Shape

köpvillkor/returer

PRISER
Samtliga priser som kommuniceras i vår webbutik är inkl. moms. Fraktkostnad och emballage tillkommer.
Betalningsvillkor för privatkund är 20 dagar och företag 30 dagar från fakturadatum. Dröjsmålsräntan är 8% per månad.

MONTERING
Serie Shape är lättmonterad. Utförlig monteringsanvisning finns på vår hemsida. Där hittar du också information om hur du kommer igång. Vi frånsäger oss ansvar om komplikationer uppstått som följd av att du eller hantverkare inte följt angivna monteringsanvisningar.

LEVERANSVILLKOR
Produkter som finns i lager skickas normalt inom 2 dagar. Bekräftat leveransdatum avser datum då godset lämnar Shape Produktions lager. Vi reserverar oss för leveransförseningar.
Mindre paket levereras till ombud där du som kund hämtar ut paketet. Vid skrymmande leveranser kontaktar vi er efter lagd order.
Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.
I de fall kostnaden för frakten överstiger aktuellt belopp har vi rätt att ta betalt för den faktiska kostnaden.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN
Alla transporter vi gör påverkar vår miljö. Vi ber er därför tänka genom hur du handlar när du handlar online, hur du använder emballage och varför du returnerar. Tillsammans kan vi minska klimat- och miljöpåverkan genom att minska på returer. Vi ber dig därför mäta ordentligt och stämma av dina förutsättningar där produkten är tänkt att användas, innan köp! När du fått hem din vara; prova produkten ordentligt och tänk efter innan du returnerar. Tack för hjälpen!

PERSONUPPGIFTER
Shape Produktion hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Genom godkännande av våra köpvillkor samtycker du till att dina uppgifter lagras och används för att fullfölja våra förpliktelser i samband med beställning, samt att dina uppgifter används för nyhetsbrev och erbjudanden. Du som kund kan när som helst kontakta oss för att ta del av, ändra eller radera dina uppgifter. Dina uppgifter kommer inte lämnas ut till någon tredje part.

REKLAMATIONER & ÅTERKÖP
Om du mottagit en skadad produkt, eller om vi skickat fel vara, måste du reklamera inom 10 dagar från mottagen leverans.
Vänligen maila oss information om varan du önskar reklamera på info@shapeproduktion.se.

Den skadade respektive felaktigt skickade varan ska återsändas i samma förpackning och med samma transportföretag, som när den mottogs. Detta tillsammans med en utförlig beskrivning av felet. Om vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid, får du pengarna tillbaka för den skadade eller felaktigt skickade varan.

RETURER
Vi har ingen fri retur utan kunden står för returfrakten. Vid order av vårt hyllsystem belastas den returnerade varan med en returavgift på 15%. Denna returavgift gäller inte vid köp av klädhängare. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Produkten ska returneras i originalskick samt i sin originalförpackning. Så fort vi kontrollerat och godkänt den returnerade produkten återkommer vi för att reglera fakturan. Returrätten gäller enbart för standardprodukter i standardfärg. Vid stora kvantiteter eller kundunika produkter gäller inte returrätten.

FÖRBEHÅLL
Vi reserverar oss för ev. tryckfel och färgavvikelser och förbehåller oss rätten till sortiments-, pris- och konstruktionsförändringar. Kontakta Shape för senaste information.

© All rights reserved. Shape produktion & design.