På uppdrag av: Expohouse

Barinredning för event

Vad – Eventbarer
Var – Tele2-, Avicii- & Friends Arena
Vem Expohouse för Spendrups Bryggeriaktiebolag

På uppdrag av vår partner Expohouse har vi nyligen levererat 100 st eventbarer till Tele2-, Avicii- och Friends Arena. Ett projekt där Shape Produktion ansvarat för konstruktion, produktion, montering och distribution. Vi tackar för förtroendet och ett spännande projekt.

Mobila eventbarer i industriell känsla

Barerna är placerade på Tele2-, Avicii- och Friends Arena. Uppdraget bestod av att ta fram mobila eventbarer i en industriell stil med inspiration från Tele2 Arenas exteriör. Barernas framsida är producerade i laserskuren plåt likt det mönster som finns på arenans fasad.

Inredningen är konstruerad med svängbara hjul för att kunna flyttas och anpassas efter ett olika typer av evenemang. Med printad utbytbar magnetvåd och LED-belysning i RGB-W med flera färglägen kan skyltningen styras efter vilket varumärke/produkt som ska exponeras. Med rörramar i stål som har klätts i dekorplåt är konstruktionen stabil och tål en offentlig miljö med det slitage som det innebär. Ytorna är pulverlackerade. Bänkskivorna i rostfritt stål är slitstarka och tål väta och värme.