I samarbete med: Boys Don't Cry

Edblad Norrmalmstorg

Vad – Butikskoncept
Var – Norrmalmstorg, Stockholm
Vem – Edblad

Edblad har under 2022 uppdaterat sin butik på Norrmalmstorg med ny inredning. Vi har återigen fått uppdraget att producera och leverera den kundunika inredningen. Uppdraget bestod av flera kundunika lösningar. All inredning som vi har levererat är tillverkad i Småland. Butikskonceptet skapades i samarbete mellan den kreativa byrån Boys Don’t Cry och Edblad.

Uppdraget

Butikskoncept 

Butiken, som hade nyöppning i november 2022 har en spännande blandning av material, former och färger. Här samsas organiska former med strikta linjer i en mjuk och harmonisk färgskala.

Kundunika lösningar

Butikskonceptet skapades i samarbete mellan den kreativa byrån Boys Don’t Cry och Edblad. Här har Edblads standardinredning i form av smyckesväggar modifierats för att passa just den här butiken. Måttanpassade hyllsystem och displayskåp med integrerade smyckesväggar har tagits fram. Smyckesväggarna fyller en viktig funktion i butiken, då de rymmer ett stort antal produkter. 

Nya objekt i form av bord och podier har tagits fram med de nya färgerna rosa och aubergine samt i komposit och trä.

Inslag av metall ses i den stora accessoarvagnen och i underreden till bord och displayer. Samtliga är unika för Edblad och svetsade för hand i Småland. 

I butiken möts man av en stor kassadisk i trä som har infällda boxar mot kunden och rymlig förvaring mot personalen. Bakom kassan finns en stor skänk för extra förvaring. En portabel hurts används vid behov som extra kassadisk men fungerar vanligtvis som håltagningsdisk. 

Mindre displayer till borden finns i form av ringboxar, en stor ringbricka och runda småpodier.