Shape

BY SHAPE DESIGN

DESIGN OCH TILLVERKNING
I SMÅLAND

ERBJUDANDE

SPIRANDE – SET OM 2

4300 kr

Spara 500 kr vid köp av Pall/bord Set om 2 – Spirande

Med visionen om att våra produkter ska kunna leva länge designar vi omsorgsfullt för att hitta smarta funktioner med minimalistisk design. Alla produkter designas och tillverkas i Småland.

Låt oss inspirera dig ⬇︎

SPIRANDE

Pall/bord Spirande är en av vårens fina nyheter! Ett nytt formspråk, men med samma tidlösa design och höga kvalitet. Spirande är en smart möbelserie som används där den behövs, som sittpall, bänk eller som bord. Se förslag på olika kombinationer i webbutiken. Spirande tillverkas i Småland och finns i svart och sandgrå. Kan kompletteras med hyllplan och bordsskiva.

KLOKA KARL

Pall/bord Kloka Karl är en del av den Lydiga familjen. Med sin minimalistiska design får rummet ett stilrent uttryck. Kloka Karl är lika fin att ha som sittmöbel i hallen till att fungera som ett avlastningsbord i vardagsrummet. Produkten kan kompletteras med ett hyllplan för extra förvaring och ett annat utseende.

Väggkrok stor Avig är en del av den Aviga familjen. Med sin aviga vinkel får kroken en liten tvist vilket skapar ett nytt minimalistiskt uttryck. Kombinera flera krokar och montera dem på olika sätt för att skapa olika utseenden.

Listiga Lasse är vår djupa vägghylla som kan vändas och monteras på två håll. Kombinera flera hyllor och montera dem på olika sätt för att skapa olika uttryck. Produkten kan användas både inomhus och utomhus.

Aviga Alva är vår vägghängda klädhängare som sticker ut ur mängden. Med sin aviga vinkel får klädhängaren en liten tvist vilket skapar ett nytt minimalistiskt uttryck.

SERIE SHAPE

Välj färg och form

Bygg din unika möbel med vår smarta inredningsserie. Ett designskyddat koncept som är tåligt, stabilt, flexibelt och snyggt. Du skapar din kombination genom att välja bland olika höjder, bredder, färger och material i vår butik.

Vi hjälper gärna till och tar fram ett förslag, helt kostnadsfritt!En flexibel och tålig inredningsserie

Serie SHAPE är en inredningsserie som är designad och framtagen av oss på Shape Produktion. Med lång erfarenhet av inredning för offentliga miljöer startade visionen år 2016 om att skapa en möbel som är flexibel och tålig – utan att ge avkall på design. 2018 producerades och lanserades första möbeln i serien och har sedan dess utvecklats i takt med oss. Resultatet? En småländsk, robust möbel som vågar ta plats, men upplevs som minimalistisk.


Daniel Müllerns arkitektritade villa i Skåne

Till köket i den moderna villan behövde kocken Daniel Müllern en tålig och stilren hylla. För en professionell kock som Daniel fanns ett önskemål om att hyllan skulle klara av en stor samling av kokböcker. Därför blev plåthyllplanen ett självklart val, då de klarar mycket hög belastning. Tillsammans med svarta stativ blev det den stilrena möbel som Daniel länge hade letat efter.

Nilla Holmbergs Österlensvilla

När Nilla Holmberg valde inredning till sin Österlensvilla hämtade hon inspiration från hela världen. I ett av rummen har Småland fått ta plats med en vit hyllkombination från Serie SHAPE. Nilla valde en bredare kombination med vita stativ i olika höjder. Till det valdes vita plåthyllplan och hyllplan i ek. Hela villan visades under våren i SVT:s Husdrömmar.

Inspirerande samarbete med Emily Lindqwist

Vi har träffat Emily Lindqwist som har skapat sin kombination av Serie SHAPE. Emily ville ha en hylla till hemmets matsal där det skulle få plats växter, skålar, stora fat och dekorationer. De flyttbara hyllplanen gör att möbeln enkelt anpassas efter innehållet. Smart och flexibelt.© All rights reserved. Shape produktion & design.