10 / 12

Premiär för nytt inredningskoncept – serie Shape

Vi på Shape är kända för våra kundunika lösningar. Design, produktutveckling, konstruktion, prototypframtagning. För att slutligen erbjuda kunden en alldeles unik produkt.
En helt fantastiskt rolig resa som vi älskar att göra tillsammans med våra kunder!

Men ibland har inte kunden utrymme för att göra hela resan, och måste då kika på vad branschen erbjuder för alternativ av standardinredning.

Här tyckte vi att det var hög tid att utveckla något nytt för marknaden!

Därför är vi riktigt stolta när vi nu presenterar serie Shape! Ett inredningskoncept som vuxit fram under året. Serie Shape är ett koncept som erbjuder en snygg och genomtänkt design, anpassad för att inreda, förvara och exponera. Serien är designad och utvecklad för att möta önskemål och behov för såväl hemmiljö som offentlig miljö.

Systemet bygger på en mycket smart och flexibel lösning som är mönsterskyddad. Den smarta lösningen gör det smidigt att förändra din möbel när behoven, smaken eller förutsättningarna ändras.

Hoppas att ni kommer tycka om vår nya serie lika mycket som vi gör!

En broschyr med hela sortimentet kommer inom kort. Försäljningsstart under januari 2019.

 

IMG_9447 IMG_9410 IMG_9480 IMG_9486 IMG_9568_ret

13 / 11

Inred, förvara och exponera med vår nya inredningsserie!

Vi har utvecklat en egen unik inredningsserie! En serie som är flexibel, smart och estetiskt snygg. Serien är utvecklad för såväl offentlig miljö som för hemmet. Inom kort kommer vi att berätta och självklart visa mer! Tills dess får ni hålla till godo med en liten sneak peak från vår fotografering.

Hörs!

 

IMG_9553 IMG_9507 IMG_E9411

 

 

 

 

08 / 10

Smakprov på Shop Displays

Under året har vi utvecklat en serie trevliga displayer för att exponera smycken. Serien består av golvdisplayer, diskdisplayer och ett gott gäng med trevliga tillbehör. Vi vill dela med oss av några smakprov ur denna serie.

Shop displays skapar uppmärksamhet, lyfter dina produkter och förstärker ditt varumärke. Vilket i sin tur leder till ökad försäljning. Vi jobbar i de flesta material. I just denna serie har vi valt att tillverka i mdf samt plåt och lackat i en fin strukturlack som ger en tålig och schysst ytfinish.

 

 

Edblad_Shape_6Edblad_Shape_1Edblad_Shape_2 Edblad_Shape_3 Edblad_Shape_4 Edblad_Shape_5

 

30 / 08

Smart mässmonter till HangOn

Paint Expo Karlsruhe 2018 blev en lyckosam mässa för HangOn.

En helt ny mässmonter på hela 120 m2 gav HangOn fantastiska möjligheter. De kunde bjuda in distributörer/dotterbolag världen över att vara en del av HangOn-montern. På ett lättillgängligt sätt visade HangOn upp nya produktnyheter. Totalt 240 nya smarta produkter utvecklade för att effektivisera kunders lackeringsprocess!

I gott samarbete med kunden har vi gemensamt skapat Idé & Design. Shape har sedan ansvarat för konstruktion, produktion, logistik samt byggnation av denna gigantiska och smarta monter!

Vi tackar HangOn för det hedersamma och roliga uppdraget.

HangOn monterkoncept_1_ret HangOn_monterkoncept_2_ret HangOn_monterkoncept_3_ret HangOn_monterkoncept_4_ret

 

20 / 06

Se din Shop in Shop med hjälp av 3D visualisering

Med hjälp av 3D-visualisering presenterar vi hur er Shop in Shop, butik eller display kommer att se ut innan produktion och genomförande. Ni är självklart välkomna att anlita oss för att enbart skapa 3D-bilder, när ni har ett eget projekt som ni önskar visualisera för er kund.

Välkommen, så berättar vi mer!

Rendering shopinshop

Rendering shopinshop4Rendering shopinshop2

04 / 06

Presentera konceptet med 3D visualisering

3D visualisering ger både oss och våra kunder fantastiska möjligheter. Både då det handlar om enklare produktbilder till presentation av omfattande miljöer. Ni kan välja att anlita oss för att enbart skapa 3D-bilder, när ni har ett eget projekt som ni önskar visualisera för er kund.

Välkommen så berättar vi mer!

Rendering miljö Rendering miljö2 Rendering miljö3 Rendering miljö5 Rendering miljö6

01 / 06

Visa er produkt innan prototypen är klar.

Känner ni behov av att visa er produkt innan prototypen är klar?

Med 3D visualisering skapar vi fotorealistiska bilder på era produkter utifrån en CAD-ritning. Det ger er möjlighet att presentera era produkter i olika färger, material och från olika vinklar.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Rendering 2
Rendering 22 Rendering 23 Rendering 26 Rendering 28

 

01 / 06

3D visualisering

Rendering 1Vi hjälper er att ta fram högkvalitativa, fotorealistiska bilder. Det ger er möjlighet att på ett professionellt sätt presentera er idé visuellt för er kund.

Ni får tillgång till bilder till ert marknadsmaterial långt innan produkten är tillverkad. Ni slipper dessutom dyra och komplicerade fotograferingar.

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

21 / 03

Säker flygtransport

Kundunika golvdisplayer som snart står redo att fraktas med flyg till England, Kina, Japan och Spanien.

För att säkerställa en trygg transport har vi tillverkat skräddarsydda flightcases. Displayerna kommer att användas vid olika mässor/event och då underlättar denna specialpall avsevärt för kunden.

 

Flightcas golvdisplay

08 / 12

Tomten var tidig i år!

Shapegänget_jul

Tomten var extra tidig i år! Vi har alla varit riktigt snälla och blev såhär glada & snygga
i våra jul-(ful)tröjor.
Nu kör vi hårt ett par veckor till innan vi tar julledigt v. 52. Tisdagen den 2:e januari är vi tillbaka.

Vi önskar er alla en riktigt fin Jul & ett Gott Nytt År!